Osam godina od smrti Tošeta: Evo šta danas radi njegova bivša

Izvor: Blic, 16.Okt.2015, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osam godina od smrti Tošeta: Evo šta danas radi njegova bivša

Danas se navršava osam godina od kako je makedonski pevač Toše Proeski poginuo.

Njegovu tada dugogodišnju devojku, rukometašicu Andrijanu Budimir, duboko je potresla pogibija i dugo nije mogla da se oporavi. Ipak, život je nastavila dalje, pa se pre dve godine udala za ugostitelja iz Skoplja sa kojim ima sima Maksima.

Tog kobnog 16. oktobra 2007. godine pevač je tragično stradao u automobilskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nesreći kada je imao svega 26 godina, a  vozilom je upravljao njegov prijatelj Georgij Georgijevski koji je zbog neprilagođene brzine udario u prikolicu kamiona. Toše je na licu mesta poginuo na auto putu kod Nove Gradiške.

Sa njima u automobilu je bila i njegova menadžerka Ljiljana, kojoj pevač i danas nedostaje kao i prvog dana.

- Ne prođe dan, a da ne pomislim na njega. Provodili smo mnogo vremena zajedno na putovanjima, koncertima... Vreme još uvek nije zalečilo rane - rekla je Ljiljana za jutarnji.hr.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.