NIJE ZABORAVLJEN: Koncert za Tošetov rođendan

Izvor: Poznati.info, 19.Jan.2013, 05:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE ZABORAVLJEN: Koncert za Tošetov rođendan

Povodom 32 rođendana tragično preminulog Tošeta Proeskog biće organozovan koncert u njegovom rodnom mestu

SKOPLJE - Trideset drugi rođendan Tošeta Proeskog biće obeležen koncertom u Skoplju 25. januara. Isto tako, u njegovom rodnom mestu Kruševu, biće održana svečana manifestacija povodom njegovog rođendana.

Na godišnjici će biti predstavljen i album sa Tošetovim >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << najvećim hitovima, među kojima je i njegova pesma “Sve je premalo za kraj” za koju je snimljen i spot.

Toše je ovu pesmu snimio 2006. godine, a autor muzike i tekstova je Jelena Trifunović, aranžman je uradio Nikša Bratoš.

Ove godine se očekuje objavljivanje knjige u Tošetovu čast pod nazivom “Ovo nije kraj”, a autorka je Sonja Aleksovska Nedelkovska.

“Knjiga neće biti gotova za rođendan, ali bi trebalo uskoro da izađe”, rekla je Sonja.

Izvor: Kurir
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SEĆANJE NA TOŠETA: Koncert u Skoplju za rođendan makedonskog anđela

Izvor: Telegraf.rs, 19.Jan.2013

Na godišnjici njegovog rođenja 25. januara biće predstavljen i album sa najvećim hitovima preminulog pevača, na kojem je i njegova numera "Sve je premalo za kraj"

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.