Završen Tvoter konkurs Telenor leto, autorima najboljih fotografija dodeljene nagrade

Izvor: Beta OMS, 08.Avg.2013, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završen Tvoter konkurs Telenor leto, autorima najboljih fotografija dodeljene nagrade

Na konkurs poznat po haštagu #TelenorLeto pristiglo je mnogo fotografija i zaista nije bilo lako odabrati najbolje među njima. Najbolju fotografiju koja dočarava ležerno opuštanje ispod sunca napravio je Bojan Marić, a kao nagradu dobio je pametni telefon Nokia Lumia 620. Dragan Katanić, drugoplasirani, svojim aparatom „uhvatio“ je ostrvo kao izvor umetničke inspiracije, a osvojio je 40 minuta i SMS poruka u romingu.
Pogledaj vesti o: Telenor telefoni za 1 dinar

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

Završen Tviter konkurs Telenor leto

Izvor: ItRešenja.com, 08.Avg.2013

Na konkurs poznat po haštagu #TelenorLeto pristiglo je mnogo fotografija i zaista nije bilo lako odabrati najbolje među njima.     Najbolju fotografiju koja dočarava ležerno opuštanje ispod sunca napravio je Bojan Marić, a kao nagradu dobio je pametni telefon Nokia Lumia …The post Završen...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.