Testirali smo Telenor MiFi uređaj

Izvor: Baguje.com, 29.Nov.2013, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Testirali smo Telenor MiFi uređaj

Ovaj put nam na testiranje nije došao nikakav mobilni telefon već jedna zaista zanimljiva stvarčica. U pitanju je Telenor MiFi uređaj koji omogućava deljenje mobilnog Interneta uz pomoć WiFi mreže svima u okolini. Dakle, potrebno je da vašu SIM karticu ubacite u uređaj, upalite ga, podesite lozinku za Wifi i spremni ste da počnete. Svi uređaji u vašoj bližoj okolini će moći da se “nakače” na vašu mrežu i koriste Internet koji ste podelili sa njima.

Na slici >> Pročitaj celu vest na sajtu Baguje.com << iznad se vidi kako uređaj izgleda, jednostavan je, veličine manjeg mobilnog telefona, a funkcioniše veoma dobro. Brzina Interneta zavisi najviše od položaja na kome se nalazite, tj. Mobilnih stanica u vašoj okolini. U suštini, ukoliko vam je mobilni Internet na telefonu dobar, biće sigurno i sa ovim uređajem.
Uređaj je dostupan za sada uz nekoliko tarifnih paketa po 1 dinar, a više o cenama i nogućnostima možete pogledati na adresi http://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/Internet/Modemi-i-Mi-Fi/

Post "Testirali smo Telenor MiFi uređaj" je objavio djevrek za sajt Baguje.COM, dana 29. 11. 2013.
Kategorije: Internet | Tagovi: review, telenor, Testiranje


Pogledaj vesti o: Telenor telefoni za 1 dinar

Nastavak na Baguje.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.