Telenorov dnevnik korporativne odgovornosti

Izvor: B92, 31.Mar.2011, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telenorov dnevnik korporativne odgovornosti

Fondacija Telenor predstavila je svoj godišnji izveštaj o korporativnoj odgovornosti u 2010. godini, koji podrazumeva akltivno učestvovanje u preko trideset projekata u Srbiji.

Oblasti na koje su se iz Telenora tokom prošle godine fokusirali su poboljšanje položaja ugroženih grupa, obrazovanje i umetnost, očuvanje životne sredine i bezbednost dece na internetu.

Neki od projekata na kojima su iz Telenora radili tokom protekle godine su SOS telefon, odnosno obezbeđivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << opreme organizaciji Iz kruga, za njegovo funkcionisanje, akcija Oplaneti se - recikliraj, otvaranje prve hibridne bazne stanice i podrška Petnici.

Generalni direktor Telenora u Srbiji, Ćel Morten Jonsen, rekao je da je u temelju poslovanja ove kompanije briga o ljudima, a da "posebnu vrednost predstavljaju dugoročna partnerstva i inicijative koji nam pomažu da uspostavimo ravnotežu između zahteva tržišta, potreba društva i očuvanja prirode".

Na konferenciji povodom predstavljanja dnevnika korporativne odgovornosti za 2010. godinu, rečeno je da je svrha javnog predstavljanja ovog izveštaja dobijanje povratnih informacija medija i javnosti, a izveštaj je dostupan na zvaničnom sajtu.
Pogledaj vesti o: Telenor telefoni za 1 dinar

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Predstavljen Telenor CSR izveštaj

Izvor: Economy.rs, 31.Mar.2011

Kompanija Telenor predstavila je izveštaj o društveno odgovornom poslovanju u 2010. koji sadrži pregled aktivnosti usmerenih na bezbednost dece na Internetu, očuvanje životne sredine, poboljšanje položaja ugroženih grupa, ulaganje u obrazovanje i umetnost. Telenor je prošle godine pokrenuo i...

Nastavak na Economy.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.