Žrtva bezumnog zločina Vuk Stoiljković sahranjen na groblju u Nišu

Izvor: Blic, 12.Feb.2014, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žrtva bezumnog zločina Vuk Stoiljković sahranjen na groblju u Nišu

Dimitrije S. (20) koji je osumnjičen da je sa četiri uboda nožem 10.februara oko 19.55 časova u Parku Svetog Save nožem ubio Vuka Stoiljkovića (22) iz Niša, priznao je na prvom saslušanju zločin, saznaje naš list iz izvora bliskim istrazi. On je rekao da je motiv međusobna netrpeljivost koja postoji već neko vreme izmenju mladića.

- On je ispričao da je te večeri on prišao Vuku u kafiću jer ga je navodno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << „popreko“ gledao i pitao ga zašto ga gleda tako, što je bio motiv za sukob. Osumnjičeni je sve objasnio i pokazao kontejner u koji je bacio nož - kaže naš sagovornik.

Kako saznajemo, utvrđeno je da Miloš S. (20), koga je policija kritične noći potraživala jer je nerazdvojni drug sa Dimitrijem S., nema veze sa ovim krivičnim delom te protiv njega nije podneta bilo kakva prijava.

Pročitajte još: Devojka koja nikad nije upoznala zaklanog mladića napisala potresnu poemu o njemu Mladić u Nišu izboden na smrt

- I video snimak iz kafića potvrdio je da on nije bio tamo niti da ima veze sa tim slučajem. Kada je saznao šta se desilo, on je ubeđivao Dimitrija da se preda, što je ovaj i uradio na kraju, dodaje naš sagovornik.

Vuk Stoiljković je sahranjen juče na Novom groblju u Nišu u prisustvu brojnih prijatelja i rođaka.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Monstrum iz Niša priznao: Zaklao sam ga jer me je „popreko“ gledao

Izvor: JuznaSrbija.info, 12.Feb.2014

Niš u suzama: Vuka Stoiljkovića (22) na večni počinak ispratili porodica, rodbina, drugari sa fakulteta i mnogobrojni građani

Nastavak na JuznaSrbija.info...

NIŠ: Jednomesečni pritvor osumnjičenom za ubistvo mladića u parku

Izvor: Kurir, 13.Feb.2014, 14:38

Dimitrije S. (20) se tereti da je sa više uboda nožem u predelu stomaka i vrata usmrtio Vuka Stoiljkovića (22)..NIŠ - Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Nišu odredio je jednomesečni pritvor Dimitriju S. (20) osumnjičenom da je ubio Vuka Stoiljkovića (22) u parku Sveti Sava na Bulevaru...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.