Izvor: JUGpress.com, 19.Jan.2021, 13:53

Zoran Jović, novi- stari direktor Centra za socijalni rad

NIŠ

Zoran Jović će i dalje ostati na čelu Centra za socijalni rad „Sveti Sava“ u Nišu, dodluka je članova Odbora za imenovanje koje je doneta na današnjoj sednici. To je istovremeno bila i najvažnija tačka dnevnog reda, a odlučivalo se još i o imenovanju članova upravnih i školskih odbora.

 Prema rečima  Ivana Jovanovića, predsednika Odbora za imenovanje,    Upravni odbor Centra za socijalni rad „ >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Sveti Sava“ u Nišu je raspisao konkurs na koji se javio samo jedan kandidat, Zoran Jović. Upravni odbor je dostavio  Odboru za imenovanje listu kandidata i svu  propratnu dokumentaciju kao i program rada ali i mišljenje o Joviću.

                       „Odbor za imenovanje je jednogalsno usvojio predlog i kandidata Zorana Jovića za direktora Centra. Predlog se prosležuje Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i kada  iz ministarstva stigne odgovor, to može da bude ili negativno ili pozitivno mišljenje, ta tačka će se naći na sednici Skupštine grada Niša i tada će Zoran Jović biti imenovan za direktora Centra za socijalni rad“, kaže Ivan Jovanović.

                      Jović je do sada bio u statusu v.d. direktora Centra za socijalni rad, a pre toga je bio direktor ove ustanove.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.