Posle dva direktorska mandata i  v.d. funkcije, Jović opet predložen da bude direktor niškog Centra za socijalni rad

Izvor: JužneVesti.com, 19.Jan.2021, 13:30

Posle dva direktorska mandata i v.d. funkcije, Jović opet predložen da bude direktor niškog Centra za socijalni rad

Dugogodišni direktor Centra za socijalni rad "Sveti Sava" u Niš Zoran Jović bio je jedini kandidat na konkursu za novog direktora ovog centra, pa je na sednici Odbora za imenovanje predloženo da on i dalje ostane na tom mestu. Naime, Jović je predhodnih godinu dana bio na funkciji vršioca dužnosti direktora, a pre toga je ima dva mandata u direktorskoj fotelji.

Na sednici Odbora za imenovanje rečeno je da se konkurs trajao 15 dana, kao i da je sva dokumentacija ispravna >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i da ne postoji nikakav problem za imenovanje Zorana Jovića. Svi članovi Odbora bili su "za" da Jovića predlože kao novog-starog direktora.Zoran Jović bio jedini kandidat na konkursu, naveli su iz Odbora za imenovanje; foto: T. T.

Predloog ide dalje ka Ministarstvu za rad, zapošljavanje , boračka i scoijalna pitanja, i onog momenta kada iz ministarsta stigne odgovor, stigne pozitivno ili negativno mišljenje, ukoliko bude pozitivno, ta tačka dnevnog reda će se naći na sednici Skupštine Grada i tada će tek biti Zoran Jović imenovn za novog direktora Centra za socijalni rad, novog-starog direktora – istakao je predsednik Odbora za imenovanje Ivan Jovanović.

Na sednici Odbora je predložen i novi član Upravnog odbora Niškog kulturnog centra, master likovni umetnik Sava Mišić, bilo je reči i o razrešenju člana Upravnog odbora Regionalnog centra za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju Vanje Manitaševića, kao i imenovanje Darka Dejkovića na tom mestu. Poslednja tačka dnevnog reda bio je predlog rešenja o imenovanju člana školskog odbora osnovne škole "Kralj Petar I", a jednoglasno je izabran doktor medicine Ivan Rajković.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Zoran Jović, novi- stari direktor Centra za socijalni rad

Izvor: JUGpress.com, 19.Jan.2021

NIŠ..Zoran Jović će i dalje ostati na čelu Centra za socijalni rad „Sveti Sava“ u Nišu, dodluka je članova Odbora za imenovanje koje je doneta na današnjoj sednici. To je istovremeno bila i najvažnija tačka dnevnog reda, a odlučivalo se još i o imenovanju članova upravnih i školskih...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.