Zahvalnica za kreativne profesore lebanske Gimnazije

Izvor: juGmedia, 31.Jan.2013, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zahvalnica za kreativne profesore lebanske Gimnazije

LEBANE – Zavod za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja dodelio je Zahvalnicu lebanskoj Gimnaziji, za uspešno učešće na konkursu Kreativna škola i doprinos afirmisanju rada kreativnih nastavnika i primera dobre nastavne prakse. 

Konkurs je bio namenjen svim zaposlenima u osnovnim i srednjim školama širom Srije, čiji radovi, u okviru projekta „Razmena iskustava korišćenjem informacionih tehnologija“, predstavljaju primere dobre nastave prakse i ostvarivanja obrazovno >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << vaspitnih ciljeva primenom informacionih tehnologija.

„Učenici prvog razreda nače Gimnazije učestvovali su na konkursu iz srpskog jezika i književnosti uspostavljajući koleraciju sa istorijom, likovnom kulturom i informatikom“, rekao je profesor srpskog jezika i književosti Dušan Blagojević.

On dodaje, da su sva četiri rada njihovih gimnazijalaca, sa kojima su konkurisali, ušla u Bazu znanja Kreativne škole.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.