TO ĆE BITI MOJ NASREĆNIJI I NAJTUŽNIJI DAN! Evo šta je Đani poklonio svom sinu i novoj snajki! Skupoceni svadbeni dar

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 16:16

"TO ĆE BITI MOJ NASREĆNIJI I NAJTUŽNIJI DAN!" Evo šta je Đani poklonio svom sinu i novoj snajki! Skupoceni svadbeni dar

Nisu štedeli novac za sreću sina!

Pevač Radiša Trajković Đani danas ženi mlađeg sina Marka Trajkovića, a mladenciu i svatovi okupili su se ispred Hrama Svetog Save radi crkvenog venčanja.

Đanijev sin Marko i snaja Minja izašli su su ispred Hrama gde su izgovorili sudbonosno "da", kako bi pozirali za medije.

Mnogobrojne kolege pevača, ali i prijatelji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i rodbina došli su da prisustvuju najlepšem danu mladenaca.

Ponosni roditelji su zablistali kada su se pojavili, a Slađa je oduzela dah čim se pojavila u smaragdno zelenoj haljini.

Slađa je rekla za medije da je jako srećna, ali da će njen najsrećniji i najtužniji dan biti kada bude udavala ćerku, te pomenula i poklon za mladence:

- Drugom sinu smo poklonili sve isto što smo i prvom. Što je najbitnije krov na glavom i ljubav! Kada budemo venčavali ćerku, to će biti moj najsrećniji i najtužniji dan - rekla je Slađa.

Đani je sa druge strane bio vedriji, te se sprema za veselje:

- Videćemo ko će biti najveseliji, zavisi od alkohola, koja količina se popije - nasmejao se Đani.

Mladenci su za medije otkrili i da li su imali tremu, Minja je rekla da se super oseća, dok je Marko ipak imao "frku":

- Kod mene je bilo treme - rekao je Marko.

- Nisam imala tremu, odlično sam!  - otkrila je mlada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"JA NE PIJEM KADA RADIM, ALI LOMIM ČAŠE NA DOBRE PESME!" Jana stigla na venčanje Đanijevog sina, pa progovorila o mamurluku

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023

Najavila dobar provod!..Pevač Radiša Trajković Đani danas je oženio mlađeg sina Marka Trajkovića...Mladenci i svatovi okupili su se ispred Hrama Svetog Save radi crkvenog venčanja, gde su Marko i Minja izgovorili sudbonosno "da", a slavlje se nastavilo u prestoničkom hotelu, gde su pristizače...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.