JA NE PIJEM KADA RADIM, ALI LOMIM ČAŠE NA DOBRE PESME! Jana stigla na venčanje Đanijevog sina, pa progovorila o mamurluku

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 21:02

"JA NE PIJEM KADA RADIM, ALI LOMIM ČAŠE NA DOBRE PESME!" Jana stigla na venčanje Đanijevog sina, pa progovorila o mamurluku

Najavila dobar provod!

Pevač Radiša Trajković Đani danas je oženio mlađeg sina Marka Trajkovića.

Mladenci i svatovi okupili su se ispred Hrama Svetog Save radi crkvenog venčanja, gde su Marko i Minja izgovorili sudbonosno "da", a slavlje se nastavilo u prestoničkom hotelu, gde su pristizače i zvanice sa estrade.

Jedna od njih je bila i pevačica Jana.

- Ja ne pijem kada radim, ali večeras hoću, jer sam došla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se lepo zabavim. Češće se viđam sa Đanijem, nego sa Slađom, ali ona je ista kao on, sa kim si takav si, toliko godina žive zajedno, možda je i luđa od Đanija - rekla je Jana, pa dodala:

- Lomim čaše uz dobe pesme, stare pesme - rekla je pevačica, pa progovorilao mamurluku:

- Ne znam, kažu da imaju neke nove infuzije koje se primaju, ali kako su mene moji roditelji učili, pio se raso - rekla je ona.

Ceo intervju sa Janom pogledajte u videu ispod ovog teksta:
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.