Svetosavski paketići iz Sremske Mitrovice za decu sa Kosova i Metohije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jan.2023, 10:54

Svetosavski paketići iz Sremske Mitrovice za decu sa Kosova i Metohije

Članovi saveta MZ "Blok Be" Sremska Mitrovica tradicionalno pripremaju paketiće koje će dodeliti deci sa Kosova i Metohije. Ova MZ više puta tokom godine decu obraduje paketićima, a u ovu akciju su uključene škole, Predškolska ustanova, kao i Grad, koji je i pokrovitelj.

U ovu humanu akciju su uključeni i roditelji i deca iz OŠ i PU "Pčelica", koji se svake godine rado odazovu i sa posebnim emocijama pripremaju ove poklone. Deca znaju da su paketići za mališane sa Kosova >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i Metohije i sa puno ljubavi ih i pripremaju.

Ovo je 17. akcija ove MZ, a treća Svetosavska. Ovog puta je pripremljeno preko 800 paketića, koje će članovi podeliti tokom svog boravka na Kosovu i Metohiji, od 3. do 5. februara.

Tokom svoje posete Kosovu i Metohiji u februaru, članovi MZ će tada podeliti paketiće svoj deci. Kako kažu uvek su lepo dočekani, a deca se neizmerno raduju I velika želja im je da posete Sremsku Mitrovicu i drugove koji im šalju paketiće.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.