Promocija Gitarijade u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 16.Jul.2015, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija "Gitarijade" u Nišu

U subotu 18. jula u niškom Parku Sveti Sava na otvaranju “Medijaninog kulturnog leta” biće promovisana ovogodišnja zaječarska “Gitarijada” i to nastupima bendova Dok7 i Popečitelji.

Nišlijama će biti predstavljen kompletan program 49. “Gitarijade”, koja će biti održana u Zaječaru od 29. jula do 1. avgusta, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kao i mnogobrojni prateći programi ovog festivala.

Niški pank-rok bend Dok7, koji je pre nekoliko godina bio pobednik “Gitarijade” po glasovima publike, na scenu će izaći u 20:30, a nakon njih nastupiće trio Popečitelji čija je muzika mešavina fanka, folka, panka i roka.

U nastavku programa, u organizaciji Opštine Medijana, nastupiće grupa Orthodox celts.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.