Pripreme za održavanje „Svetosavske nedelje“

Izvor: JUGpress.com, 17.Dec.2016, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pripreme za održavanje „Svetosavske nedelje“

VRANJE

Tradicionalna Kulturno-prosvetna i duhovna manifestacija ,,Svetosavka nedelja“, 27. po redu, u Vranju će biti održana od 21. do 27. januara.

Još uvek nije utvrđen konačan program ove značajne manifestacije.

Kako je najavljeno to će biti učinjeno na sednici Organizacionog odbora naredne nedelje, kojom će predsedavati gradonačelnik  Slobodan Milenković.

Za sada se zna, da neće izostati prigodni  koncerti, književne večeri, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << susreti dečjih pisaca sa učenicima, kao i izvođenje predstava, kao što je to bilo i ranijih godina

Pre 27. godina Vranje je bio jedan od prvih gradova u Srbiji koji je odlučio da jednu ovakvu manifestaciju posveti prvom srpskom prosvetitelju, Svetom Savi.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype
Pogledaj vesti o: Sveti Sava,   Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.