Primer plemenitosti i predanosti obrazovanju: Nastavnik iz Aleksinca donirao novčani deo Svetosavske nagrade svojoj školi

Izvor: JuznaSrbija.info, 11.Mar.2024, 13:48

Primer plemenitosti i predanosti obrazovanju: Nastavnik iz Aleksinca donirao novčani deo Svetosavske nagrade svojoj školi

U skladu sa tradicijom promovisanja kvalitetne nastave i visokih postignuća učenika, OŠ "Ljupče Nikolić" u Aleksincu ističe primer predanosti i plemenitosti u svom nastavnom kadru. Ovoga puta, pažnju je privukao nastavnik istorije Zoran Stevanović, dobitnik opštinske Svetosavske nagrade, koji je svoj novčani deo nagrade odlučio da donira školi.

Gospodin Stevanović je svojom gestom pokazao >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << ne samo svoju predanost obrazovanju, već i svest o važnosti stalnog unapređenja nastavnog procesa. Sredstva koja je donirao školi omogućila su nabavku još jednog mBot robota sa dodacima, alata koji će biti od velikog značaja za učenike u usavršavanju programerskih veština.

Ovaj čin plemenitosti ne samo što će doprineti praktičnom unapređenju obrazovnog iskustva učenika, već će ih takođe pripremiti za nadmetanje na republičkom takmičenju u Beogradu. Nastavnik Stevanović svojom inicijativom inspiriše kako svoje kolege tako i učenike da se angažuju i doprinesu boljoj budućnosti obrazovanja.

Njegova posvećenost i požrtvovanost su primer kako tehnološki napredak i ljudska plemenitost mogu zajedno oblikovati bolje obrazovno okruženje za sve učesnike.

Ova priča iz "Ljupče Nikolić" škole služi kao podsticaj svima da prepoznaju i podrže vrednosti koje čine temelj pravog obrazovanja.
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.