Izvor: RTS, 27.Jan.2021, 18:19

Pokloni za Svetog Savu srpskim đacima na KiM

Povodom školske slave Sveti Sava, deci u srpskim školama i predškolskim ustanovama u Kosovskoj Mitrovici, Leposaviću, Zubinom Potoku, Zvečanu i Gračanici uručeni su paketići, pokloni i kompjuteri.
Pokloni su donacija Kancelarije za KiM Vlade Srbije, a školsku slavu đacima i njihovim predavačima čestitali su pomoćnici direktora Kancelarije u društvu predstavnika lokalne samouprave, Jelena Stojković i Ivan Vujić, zajedno sa predsednikom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica Aleksandrom Spirićem.

Povodom obeležavanja školske slave, prerezan je kolač u OŠ "Sveti Sava", gde su deci uručeni i svetosavski paketići.
Tom prilikom, pomoćnica direktora Jelena Stojković je rekla da đaci i njihovi profesori uvek mogu da računaju na Kancelariju za KiM, koja nastavlja da pomaže i podržava obrazovanje srpske dece na Kosovu i Metohiji, opremanjem i infrastrukturnim projektima, održavanjem postojećih i izgradnjom novih školskih objekata.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.