Počinje 16.Svetosavski sajam knjiga

Izvor: RadioCity.rs, 28.Feb.2020, 01:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje 16.Svetosavski sajam knjiga

Čast da otvori Sajam pripala je književniku Vuletu Žuriću, aktuelnom nosiocu nagrade "Stevan Sremac", a od 19 sati publika će imati priliku da se upozna i sa njegovim književnim opusom.
I svih sledećih dana na programu su zanimljive promocije od predstavljanja niških književnih stvaralaca poput Milorada Doderovića i Violete Jović pa do Neleta Karajlića, Vanje Bulića i mnogih drugih autora.

Organizatori najavljuju da će kod većine izdavača posetioci koji kupe >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << knjige u vrednosti preko 500 dinara dobiti dodatni poustu u visini cene ulaznice a da će svi oni čije se ulaznice završavaju brojem 16 dobiti na poklon knjigu.
Sajam će trajati do petka 6. marta.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava,   Sajam knjiga

Nastavak na RadioCity.rs...






Povezane vesti

Počinje Svetosavski sajam u Nišu, gosti Nele Karajlić i Vanja Bulić

Izvor: JužneVesti.com, 28.Feb.2020

Ljubitelji pisane reči i ove godine će moći da pazare knjige na Svetosavskom sajmu knjiga, koji će trajati od 28. februara do 6. marta u Oficirskom domu u Nišu. Organizatori najavljuju učešće oko 30 izlagača, popuste do 80 odsto, ali i goste, od kojih izdvajaju Vanju Bulića i Neleta Karajlića...Sajam...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.