Otvoreni teatar u Parku Svetog Save 13. januara

Izvor: JuznaSrbija.info, 10.Jan.2018, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoreni teatar u Parku Svetog Save 13. januara

Građani Medijane i Niša moći će 13. januara 2018. da uživaju u dve pozorišne predstave koje igraju Lutkarsko pozorište Niš i Dramsko pozorište iz Montane, Bugarska, u parku Svetog Save. Ove predstave su deo promocije turističkog potencijala u okviru projekta „Unapređenje nematerijalne kulturne baštine u prekograničnom regionu“ koji realizuje Gradska opština Medijana sa Dramskim pozorištem „Dragomir Asenov“ iz Montane, Bugarska.

Lutkarsko pozorište >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << Niš odigraće u 11 sati pre podne scensko-lutkarski mjuzikl „Kako su postala dobra deca“ koji prati rođenje i razvoj dece. Posle pauze, u 13 sati, Dramsko pozorište iz Montane zabaviće publiku komedijom „Lude pare“ koja na šaljiv način opisuje odnos prema novcu. Ova predstava izvodi se na bugarskom jeziku.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Doček srpske Nove godine u parkiću

Izvor: RadioCity.rs, 10.Jan.2018

Istog dana, u subotu 13. januara sa početkom u 11.00 sati posetioci će moći da vide scensko - lutkarski mjuzikl Pozorišta lutaka u Nišu pod nazivom „Kako su postala dobra deca“, koji prati rođenje i razvoj dece.. U nastavku, od 13.00 sati biće izvedena predstava Dramskog pozorišta „Dragomir...

Nastavak na RadioCity.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.