OSVETLJENA STATUA STEFANA NEMANJE: Vesić: Sve će biti spremno za otvaranje 27. januara! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2021, 08:53

OSVETLJENA STATUA STEFANA NEMANJE: Vesić: Sve će biti spremno za otvaranje 27. januara! (FOTO)

Bliži se Sveti Sava, dan za kada je planirano da u Beogradu bude svečano otvoren spomenik Stefanu Nemanji.

Radovi se privode kraju, a večeras je prvi put upaljena rasveta u postamentu spomenika.

Tim povodom oglasio se i zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

- Večeras je prvi put upaljena rasveta u postamentu spomenika Stefanu Nemanji. Narednih dana, ekipa majstora za svetlo koja je danas doputovala iz Moskve vršiće njeno podešavanje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Вечерас је први пут упаљена расвета у постаменту споменика Стефану Немањи. Наредних дана, екипа мајстора за светло која...

Posted by Горан Весић on Субота, 16. јануар 2021.

On je na svom Fejsbuk profilu naveo da će narednih dana ekipa majstora za svetlo koja je doputovala iz Moskve vršiti njeno podešavanje.

- Počelo je postavljanje stubova sa kojih će biti osvetljena statua Stefana Nemanje. Rasveta će biti u funkciji do naredne srede. Sve će biti spremno za otvaranje 27. januara. Beograd pobeđuje! - napisao je Vesić.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.