OŠ Zoran Đinđić na originalan način obeležila Dan škole (FOTO)

Izvor: JuznaSrbija.info, 26.Jan.2023, 23:08

OŠ "Zoran Đinđić" na originalan način obeležila Dan škole (FOTO)

U sredu 25. januara, Lutkarsko pozorište u Nišu bilo je pozornica za učenike Osnovne škole „Dr Zoran Đinđić“ niško naselje Brzi Brod, koji su na originalan i savremen način obeležili Dan škole, 12 godina postojanja, uoči praznika Svetog Save.

U kultnom niškom Pozorištu lutaka, više od dve stotine posetilaca, moglo je da čuje najupečatljivije misli dr Zorana Đinđića o životu, o ljudskim >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << kvalitetima, naročito o obrazovanju i važnosti obrazovanja i celoživotnom učenju i dece i odraslih, a sve to praćeno je kraćim besedama učenika koje su te reči inspirisale, muzikom, plesom…

Dešavanja na sceni sve vreme pratili su video zapisi na videobimu koji su osmislili i realizovali učenici sa sojim nastavnicama, takođe inspirisani besedama.

Direktorka škole Dragana Stevanović, takođe je istakla važnost obrazovanja i da je misija škole da podstiče lični razvoj svakog učenika, mišljenje, interesovanje, da podiže nivo kulture i vaspitanja, a vizija da postane moderno opremljena škola gde će se negovati talenti, rađati nove ideje i unapređivati znanje.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Dan škole obeležili priredbom „Ovo je kuća za nas“ i mislima Zorana Đinđića

Izvor: JUGpress.com, 27.Jan.2023, 21:28

NIS Osnovna škola „Dr Zoran Đinđić“ u Brzom Brodu najmlađa je škola u gradu koja je počela da radi kao matična škola pre 12 godina. Godišnjicu rada obeležila je prigodnim programom za Dan škole u Lutkarskom pozorištu čija je pozornica na trenutak pripala učenicima ove škole, a oni...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.