Niške Mambe otvaraju Medijanino kulturno leto 2023

Izvor: JuznaSrbija.info, 04.Avg.2023, 13:53

Niške "Mambe" otvaraju "Medijanino kulturno leto 2023"

"Medijanino kulturno leto 2023", koje Gradska opština Medijana tradicionalno organizuje u Parku Sveti Sava, biće održano 15. i 16. avgusta 2023. godine.

Dvodnevni muzički program ovogodišnjeg „Medijaninog leta“ počeće u utorak, 15. avgusta, u 20 sati, nastupom niških Mambi, dok će u nastavku programa od 21.30 posetioce svetosavskog parka zabavljati Željko Šašić.

Druge večeri, koncertom >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << Tropiko benda, od 21.30 sat, biće završena ova tradicionalna manifestacija, koja svake godine okuplja više hiljada građana Niša i gostiju.

Prateća manifestacija ovogodišnjeg kulturnog leta u Medijani, je dečiji program, koji počinje u 18h i traje do 19h, a biće ispunjen radionicama slikanja i učenja starih zanata, kao što je bojenje figura, dekupaž tehnika, bojenje stakla, pustovana vuna / tkanje. Mališani će svoje radove moći da ponesu sa sobom.

Ovom prilikom, našim najmlađima biće deljene knjige, Zbornik radova sa 14.Medijaninog festivala Dečijeg stvaralaštva i stvaralaštva za decu.

Program i koncerti, u organizaciji najveće niške opštine, obeležje su parka Sveti Sava, u kojem tokom leta Nišlije provode veliki deo slobodnog vremena i deo su kulturne ponude Grada Niša.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Opština Medijana otkrila ko nastupa u parku na "Kulturnom letu"

Izvor: JužneVesti.com, 04.Avg.2023

Više od nedelju dana nakon što iz Opštine Medijane nisu želeli da otkriju ko će nastupiti na Medijaninom kulturnom letu za više od 21.500 evra, objavljeno je da će 15. i 16. avgusta u Svetosavskom parku nastupiti Crne Mambe, Željko Šašić i Tropiko bend. ..Dvodnevni program počeće nastupom...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.