Navijačke strasti ne miruju: Opšta tuča huligana ispred Hrama Svetog Save (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 26.Maj.2017, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijačke strasti ne miruju: Opšta tuča huligana ispred Hrama Svetog Save (VIDEO)

Još jednom je Beograd bio na meti huliganskog obračuna, prošle večeri u blizini Hrama Svetog Save.

Sve se dogodilo posle košarkaške utakmice Partizan – Spartak, pa se pretpostavlja da je najverovatnije došlo do obračuna između dve navijačke grupe najljućih rivala.



Tek posle određenog vremena, policija se pojavila na licu >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << mesta i krenula ka Franšu, a za njima i jedno vozilo hitne pomoći.

Inače, u poslednje vreme je tenzija podignuta na maksimum, kako zbog sportskih dešavanja i borbe za titulu koja je pripala Partizanu, tako i zbog navijačke akcije koje su Delije izvele nedavno ispred stadiona Partizana, kada su pokušali da otmu navijačke zastave Grobara pre utakmice.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.