Delije imale dojavu: Napad na Grobare uz zvona sa hrama zbog nove šampionske bakljade! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Maj.2017, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delije imale dojavu: Napad na Grobare uz zvona sa hrama zbog nove šampionske bakljade! (VIDEO)

U četvrtak uveče došlo je do velike navijačke tuče ispred Hrama Svetog Save, a razlog tome je što su Delije znale da će se Grobari pojaviti na platou.

Grobari su već nekoliko dana u akciji proslave šampionske titule bakljadama kod simbola Beograda, nedavno su ih palili kod statue Pobednika i na Avali, kod mosta na Adi, a sada su želeli da to učine i ispred >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Hrama, što su Delije doznale.

Foto: Partizan.rs

Foto: partizan.rs

Delije su sve izvele munjevito, došli su iz više pravaca, tačno u trenutku kada su se i crkvena zvona oglasila, što su Grobari hteli da "uklope" u bakljadu kao deo još jačeg efekta, kakav su postigli u Nikšiću snimivši dronom iz vazduha bakljadu sa nekoliko najviših solitera.

Veliki broj Delija je došao sa motkama i na motorima, pa je bilo prekasno da policija reaguje i spreči nasilje. Tek nešto kasnije, pojavila su se policijska i vozila hitne pomoći, a prema informacijama Telegrafa, dve osobe su zbrinute zbog telesnih povreda.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Partizan objavio fotke bakljade Grobara: Ovo je prethodilo krvavom sukobu ispred hrama! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Maj.2017, 08:56

Fudbalski klub Partizan objavio je fotografije grobarske bakljade ispred Hrama Svetog Save, neposredno pre nego što e došlo do navijačkog obračuna...Pristalice crno-belih su već nekoliko dana pravile akciju proslave šampionske titule na znamenitim lokacijama Beograda. Od Avale preko novog mosta...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.