Najava događaja za subotu, 31. oktobar 2020. godine

Izvor: Capital.ba, 31.Okt.2020, 08:06

Najava događaja za subotu, 31. oktobar 2020. godine

BANJALUKA – Od 10.00 do 14.00 časova humanitarni bazar na kome će biti prikupljena sredstva za liječenje djevojčica Lane Jovanović i Minje Matić iz Srbije, koje boluju od spinalne atrofije mišića. /plato Osnovne škole “Sveti Sava”/ IZBORI BANJALUKA – U 11.00 časova konferencija za novinare predsjednika Demosa Nedeljka Čubrilovića na kojoj će biti predstavljena jedinstvena kampanja u skladu sa mjerama zaštite od širenja virusa >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << korona. /park Petar Kočić-Staklenac/ PALE/SOKOLAC/ZVORNIK – Predsjednik DNS-a Nenad Nešić: – u 12.00 časova na Palama razgovaraće sa kandidatima za odbornike i stanovnicima; /štand DNS-a-gradsko šetalište/ – u 14.00 časova na Sokocu razgovaraće sa kandidatima stranke i građanima; /štand DNS-a, Ulica Cara Lazara 55/ – u 17.00 časova u Zvorniku razgovaraće sa kandidatima za odbornike i stanovnicima. /štand DNS-a, Ulica Svetog Save/ ŠIPOVO/MRKONJIĆ GRAD – Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić, potpredsjednik stranke Milan Petković i šef Glavnog izbornog štaba ove stranke Natalija Trivić: – u 12.00 časova u Šipovu prisustvovaće centralnom predizbornom događaju; /Trg patrijarha Pavla/ – u 13.30 časova u Mrkonjić Gradu prisustvovaće predizbornom događaju. /Trg ispred Kulturnog centra/ TREBINJE – U 10.15 časova izjava za novinare nosioca odborničke liste NDP-a za gradsku Skupštinu Bojana Šapurića. /glavni trg/ REGION CETINJE/PODGORICA – U 9.00 časova u Cetinjskom manastiru biće služena zaupokojena liturgija blaženopočivšem mitropolitu crnogorsko-primorski Amfilohiju; – u 13.00 časova predviđen je ispraćaj zemnih ostataka mitropolita Amfilohija iz Cetinjskog manastira za Podgoricu, gdje će biti molitveno dočekane u 14.00 časova u Sabornom hramu Hristovog Vaskrsenja. Чланак Najava događaja za subotu, 31. oktobar 2020. godine се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava,   Izbori

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bazar za pomoć u liječenju djevočica Lane i Minje

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Okt.2020

BANJALUKA - Mnogi Banjalučani odlučili su da se uključe na način da su prodavali ili kupovali garderobu, igračke, knjige, slatkiše, hranu i piće, po simboličnim cijemama a novac od prodaje išao je u humanitare kutije. Kako su nam objasnili organizatori, prije humanitarnog bazara, mnogi su ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Na Kosovu uvedene nove mere u borbi protiv korona virusa

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 31.Okt.2020

Kosovo uvodi nove mere u cilju sprečavanja i širenja korona virusa zbog povećanja broja novoinficiranih osoba, saopštio je u subotu na konfereciji za novinare ministar zdravlja Armend  Zemaj. Nove mere se odnose na rad tržnih centara i ugostiteljskih objekata, odnosno moraju da budu zatvoreni...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.