Izvor: Blic, 09.Jun.2020, 08:50

Katarina je skinula etikete RATNIH ZLOČINACA sa Tesle, Svetog Save i Novaka u Čikagu i svi su bili zadivljeni, osim BOSANSKOG KONZULA. On je BESAN i šalje protestne note

O Katarini Ristić, devojčica iz Čikaga srpskog porekla koja je "podigla prašinu" u američkom školskom sistemu "Blic" je već pisao. Ona je praktično uspela da učini nezamislivo - njen seminarski rad na temu "Istina o bosanskom genocidu" uspeo da promeni nastavni program čitavog jednog školskog distrikta. Sada se zbog svog dela, kojim je Tesli, Novaku Đokovići i Svetom Savi skinula nametnute etikete zločinaca našla na udaru onih kojima je izdgleda raspirivanje mržnje važnije do istine i pomirenja.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.