Izvor: Blic, 25.Apr.2023, 22:48

JEZIVA SCENA NA VRAČARU Muškarac šutirao vrata Hrama Svetog Save, psovao patrijarha, a onda napao i mladića koji je pokušao da ga spreči: "JA SAM HRIST, OVO JE MOJA KUĆA"

Na društvenim mrežama pojavio se uznemirujući snimak iz Beograda, na kojem se vidi kako muškarac srendjih godina, vandalski šutira iz sve snage u vrata hrama Svetog Save na Vračaru. Kako mu ni to nije bilo dovoljno, on je u nekoliko navrata gnusnim psovkama uznnemiravao sve koji su se našli u tom trenutku isped hrama.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

JEZIVA SCENA NA VRAČARU Muškarac šutirao vrata Hrama Svetog Save, psovao, a onda napao i mladića koji je pokušao da ga spreči

Izvor: Blic, 25.Apr.2023

Na društvenim mrežama pojavio se uznemirujući snimak iz Beograda, na kojem se vidi kako muškarac srednjih godina, vandalski šutira iz sve snage u vrata hrama Svetog Save na Vračaru. Kako mu ni to nije bilo dovoljno, on je u nekoliko navrata gnusnim psovkama uznemiravao sve koji su se našli u tom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.