Izvor: Blic, 25.Apr.2023, 22:57

JEZIVA SCENA NA VRAČARU Muškarac šutirao vrata Hrama Svetog Save, psovao, a onda napao i mladića koji je pokušao da ga spreči

Na društvenim mrežama pojavio se uznemirujući snimak iz Beograda, na kojem se vidi kako muškarac srednjih godina, vandalski šutira iz sve snage u vrata hrama Svetog Save na Vračaru. Kako mu ni to nije bilo dovoljno, on je u nekoliko navrata gnusnim psovkama uznemiravao sve koji su se našli u tom trenutku ispred hrama.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SRAMNE SCENE ISPRED HRAMA SVETOG SAVE: Muškarac šutirao vrata, psovao patrijarha, a onda napao i mladića koji je pokušao da ga obuzda (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023

Uznemiravajući video je snimila jedna devojka, koja ga je ustupila instagram stranici "Moj Beograd rezerva"...Na društvenim mrežama pojavio se uznemirujući snimak iz Beograda, na kojem se vidi kako muškarac srendjih godina, vandalski šutira iz sve snage u vrata hrama Svetog Save na Vračaru. Kako...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.