Izvor: Blic, 03.Jun.2022, 09:58

ISPLIVAO SKANDALOZAN SNIMAK SA SVADBE KAĆE I GOBELJE Mlada SE DRALA NA GOSTE, a tek da vidite šta je razlog

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić zavetovali su se jedno drugom na večnu ljubav u kripti Hrama Svetog Save, a osim po luksuznom slavlju ostaće upamćeni i po skandalu koji se dogodio nakon što je obezbeđenje oteralo pripadnike sedme sile ispred hotela, iako su prethodno bili pozvani od strane mladenaca da isprate ovaj događaj.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"ALOOO!" Isplivao SRAMOTNI SNIMAK sa svadbe Kaće Grujić i Gobelje! Mlada URLALA NA GOŠĆU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2022

Ponašanje - čist bezobrazluk...Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić juče su pravili svadbu u prestižnom prestoničkom hotelu, dok su se pred Bogom na večnu ljubav zakleli u kripti Hrama Svetog Save...Ipak, gala slavlje, na kojem je bilo oko 500 zvanica, nije proteklo bez skandala....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.