Izvor: JUGpress.com, 10.Apr.2023, 17:04

Humanitarna akcija za najmlađe

NIŠ

 Na Lazarevu subotu, prazniku posvećenom deci, u parku Sveti Sava u Nišu održana je humanitarna akcija prodaje Uskršnje dekoracije u organizaciji Gradske opštine Medijana i Ekonomske škole u Nišu, navodi se u saopštenju GO Medijana.

                             Na štandovima ove prodajne izložbe, bilo je Uskršnjih ukrasa, koje su tokom kreativnih radionica, napravili učenici Đačkog parlamenta i profesori Ekonomske škole.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
                          Cilj akcije, kojom je nastavljena uska saradnja Gradske opštine Medijana i niške Ekonomske škole, je prikupljanje sredstava za pomoć bolesnim mališanima našeg grada. Sav prihod od prodatih ukrasa, biće doniran za njihovo lečenje. (kraj) VP/SM

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Sveti Sava,   Uskrs

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.