Gradska opština Medijana besplatnom podelom knjiga obeležila gradsku slavu

Izvor: JužneVesti.com, 03.Jun.2023, 14:09

Gradska opština Medijana besplatnom podelom knjiga obeležila gradsku slavu

Oko 1.000 knjiga različitih izdanja i naslova podelila je građanima Gradska opština Medijana povodom obeležavanja slave Grada Niša, Sveti car Konstantin i carica Jelena. Knjige su deljene u saradnji sa Narodnom Bibliotekom "Stevan Sremac" u parku Sveti Sava u Nišu.

Ova niška biblioteka je jedna je od ređih ustanova te vrste u Srbiji koja ima takozvani bibliobus.Knjige deljene u parku Sveti Sava u Nišu; Foto: GO Medijana

U bibliobusu su police nalik >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << pravim policama za knjige, kapaciteta od 2.000 do 3.000 knjiga. Želeli smo da na ovaj način damo svoj doprinos slavi Grada Niša i besplatno poklonimo knjige našim sugrađanima - kažu organizatori.

Podsećaju da se najavljena pozorišna predstava "Cvrčak i mravica" niškog lutkarskog pozorišta, o prijateljstvu, sećanjima na detinjstvo i odrastanju nekadašnjih generacija, sa porukom o lepoti i vrednosti iskrenog druženja i prvih simpatija, kao i muzički program Dečijeg kulturnog centra, učesnika 48. festivala Majska pesma, odlaže zbog najavljenih loših i nestabilnih vremenskih uslova.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.