DA DOĐE U HRAM SVETOG SAVE I DA SE PREKRSTI TRI PUTA, PA ONDA DA PEVA! Maja Nikolić oplela po Dinu Merlinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2023, 13:32

"DA DOĐE U HRAM SVETOG SAVE I DA SE PREKRSTI TRI PUTA, PA ONDA DA PEVA!" Maja Nikolić oplela po Dinu Merlinu

"Čovek je prvenstveno pljunuo na sebe i na svoje izjave!"

Pevačica Maja Nikolić gostovala je na "Informer TV", gde je i upitana da prokomentariše najavu koncerta Dina Dervišhalidovića, poznatijeg kao Dino Merlin.

U medijima je odjeknulo da se pojavila peticija za zabranu ulaska u Srbiju Dina Merlina, kao i peticija za zabranu održavanja koncerta.

Maja Nikolić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je prokomentarisala vrlo surovo dolazak Dina merlina u Srbiju:

- Sramota me je u ime svih nas. Mislim da je najneobrazovaniji sloj našeg društva kupio karte za te koncerte. Umesto da svi potpišemo peticiju da mu se zabrani ulazak u Srbiju, mi dozvoljavamo da takva nakaradna zvezda puni našu Arenu - priča Maja, pa dodaje:

- Čovek je prvenstveno pljunuo na sebe i na svoje izjave, Merlin prvi nema dostojanstvo čim dolazi ovde, a otvoreno je pozivao na ubijanje Srba. Nijedan umentik ne sme da bude obojen mržnjom, iako smatram da on i nije umentik, jer je uhlebljenje našao tek s hitovima koje je napisao za Vesnu Zmijanac i Cecu Ražnatović. Najveće srpske estradne zvezde. Ne mogu da shvatim koga mi veličamo, jedan običan odron koji, podsetimo, jeste gadljiv na Srbe, ali ne i na srpske pare.

Jedan od onih koji je otvoreno pokazao nezadovoljstvo što Srbi tako lako praštaju i zaboravljaju onima koji su im činiliu nažao, jeste i frontmen grupe "Amadeus" Aleksandar Stanimirović.

- Čula sam izjave Ace Amadeusa da bi Merlin trebalo da nam se izvini u "Dnevniku 2", i mogu da kažem da sam ponosna što ima i nas sa nacionalnom svešću i dostojanstvom, koji se gnušamo rantohušačkih i sramotnih izjava ovakvih ološa. Ja bih njega pustila da peva u Srbiji, ali da prethodno ode u Hram Svetog Save, prekrsti se tri puta, pokaže tri prsta i kaže: "Ja volim Srbiju". I tada bih dobro razmislila - zaključuje Maja Nikolić na Informer TV.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.