Burna noć u Beogradu

Izvor: NaDlanu.com, 19.Jun.2012, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Burna noć u Beogradu

BEOGRAD, 18. juna 2012. (Beta) - Protekla noć u Beogradu bila je burna, pa je ispred Hrama svetog Save na Vračaru iz pištolja ranjen jedan mladić, a na Adi Ciganliji pronadjeno je telo utopljenika, rečeno je u ponedeljak ujutro u Hitnoj pomoći.

BEOGRAD, 18. juna 2012. (Beta) - Protekla noć u Beogradu bila je burna, pa je ispred Hrama svetog Save na >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Vračaru iz pištolja ranjen jedan mladić, a na Adi Ciganliji pronadjeno je telo utopljenika, rečeno je u ponedeljak ujutro u Hitnoj pomoći.Ispred Hrama svetog Save u Rankeovoj ulici upucan je 21-godišnji mladić, on je sa prostrelnom ranom prevezen u Urgentni centar. Incident se dogodio rano jutros oko tri sata, kazala je agenciji Beta portparol Hitne pomoći Nada Macura.Oko 22.00 časa na Adi Ciganliji pronadjeno je telo utopljenika.Burna noć nastavljena je burnim jutrom, pa se oko sedam sati došlo do tuče ispred Arhitektonske škole u ulici Vojislava Ilića.Hitnoj pomoći protekle noći javljali su se svi hronični bolesnici, a najviše zdravstvenih tegoba osećali su srčani bolesnici, astmatičari i psihijatrijski pacijenti.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.