Uvrede i zaletanja na sednici Odbora za bezbednost i odbranu Crne Gore

Izvor: Vostok.rs, 30.Jul.2021, 11:35

Uvrede i zaletanja na sednici Odbora za bezbednost i odbranu Crne Gore

Sjednica skupštinskog Odbora za bezbjednost i odbranu prekinuta je nakon incidenta između poslanika Prave Crne Gore Marka Milačića i glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića. Incidentu je prethodila tvrdnja Katnića da ga je Milačić uporedio sa kriminalnom grupom Veljka Belivuka. Naime, Milačić je kazao da je odgovornost Katnića veća od te organizovane kriminalne grupe, na šta je reagovao predsjednik Odbora Milan Knežević koji je rekao da neće dozvoliti takve kvalifikacije. Zatim je Katnić Milačiću uputio pogrdne riječi, nakon čega su ustali i krenuli jedan ka drugom. Između njih ispriječio se direktor Agencije za nacionalnu bezbjednost Dejan Vukšić. Nakon toga, sjednica je prekinuta.

Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spriječen fizički obračun Milačića i Katnića zbog Belivuka

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jul.2021

Sjednica Odbora za bezbjednost i odbranu prekinuta je nakon što je došlo do incidenta između poslanika Marka Milačića i glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.