U Crnoj Gori incident oko Belivuka, prekinuta sednica Odbora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jul.2021, 11:39

U Crnoj Gori incident oko Belivuka, prekinuta sednica Odbora

Sednica Odbora za bezbednost i odbranu Skupštine Crne Gore prekinuta je danas nakon što je došlo do incidenta između poslanika Marka Milačića i glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića oko pitanja uključenosti crnogorskih građana u srpsku kriminalnu grupu Veljka Belivuka.

Milačić je, iako nije član Odbora, uzeo reč i kazao da bi Odbor trebalo da sasluša Zorana Lazovića i ostale koji su u vezi sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kriminalnim klanom Veljka Belivuka.

"Da pojasnim, mi ovih svih dana imamo najdirektnije optužbe iz druge države o učešću crnogorskih državljana u najmonstruoznijoj organizovanoj kriminalnoj grupi koja se svakim danom povezuje sa Crnom Gorom. A ja, reći ću Vam direktno, gospodine Katniću, nisam ja vas izjednačio se Belivukom, ja mislim da je Vaša odgovornost u toj grupi veća, politička, sistemska. I da su to obični likvidatori koji nisu mogli ništa da rade u ovoj zemlji", rekao je Milačić.

Predsednik Odbora Milan Knežević upozorio je Milačića da je izneo ozbiljne optužbe na račun Katnića i da mu on to neće dozvoliti.

Zatim se za reč javio Katnić i kazao da je Milačić izneo ozbiljne optužbe na njegov račun i zatražio da mu se izvini, "da ne bi došlo do fizičkog obračuna".

On je Milačića nazvao pogrdnim imenima, nakon čega su krenuli jedan ka drugom obasipajući se uvredama ali su teži incident sprečili poslanici i skupštinsko obezbeđenje.

Milačić je Katniću rekao da je "splačina" i da "brani mafiju".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uvrede i zaletanja na sednici Odbora za bezbednost i odbranu Crne Gore

Izvor: Vostok.rs, 30.Jul.2021

Sjednica skupštinskog Odbora za bezbjednost i odbranu prekinuta je nakon incidenta između poslanika Prave Crne Gore Marka Milačića i glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića. Incidentu je prethodila tvrdnja Katnića da ga je Milačić uporedio sa kriminalnom grupom Veljka Belivuka. Naime,...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.