Umrla od raka nakon što su joj presadili pluća

Izvor: Press, 18.Dec.2012, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umrla od raka nakon što su joj presadili pluća

Britanka je odmah nakon transplantacije stala pred oltar sa svojim dugogodišnjem dečkom, ali nažalost nije dugo živela posle toga. Njen suprug sada, zajedno sa njenim roditeljima zahteva da se u registar organa uvede pravilo da organe ne mogu donirati pušači kako bi se izbegla ova tragedija.
"Trebali su da joj kažu  "taj donor je pušio i imaćete veći rizik da obolite od raka. Želite li operaciju ili ne?". Nisu joj ništa rekli, a verojatno bi odbila transplantaciju. Ljudi moraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da dobijaju više informacija", rekao je David koji je na Facebooku pokrenuo stranicu "Dženiferin izbor" gde pokušava da podstakne što više nepušača da postanu donori.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.