U Novom Pazaru 31 novozaraženi od korone

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2020, 15:39

U Novom Pazaru 31 novozaraženi od korone

U Novom Pazaru od 137 testistiranih osoba na korona virus 31 je pozitivna, objavio je Zavod za javno zdravlje Novi Pazar na osnovu novih rezultata.

Virus je danas potvrđen kod 27 lica iz Novog Pazara i četiri iz Raške.

Ukupan broj testiranih od početka epidemije virusa korona u Zavodu za javno zdravlje Novi Pazar je 15.997, a od tog broja 1.853 je bilo pozitivno, javlja portal Indeksonline.
Pogledaj vesti o: Raška

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grad Požarevac obezbedio sredstva za dodatne lekare u Domu zdravlja

Izvor: Danas, 28.Nov.2020

U požarevačkoj kovid bolnici trenutno je 195 pacijenata koji su aktivno oboleli od virusne infekcije COVID-19, a 120 radnika je u karantinu. Pet pacijenata je intubirano, 12 pacijenata je na neinvazivnoj metodi davanja kiseonika (putem maske), rekao je gradonačelnik Požarevca i komandant Štaba za...

Nastavak na Danas...

88 pacijenata sa koronom

Izvor: OkRadio.rs, 29.Nov.2020, 11:58

U kovid ambulanti ATD tokom jučerašnjeg dana obavljeno je 178 pregleda, a ukupan broj prvih pregleda je 76. Uzorkovana je krv kod 98 pacijenata i sačinjeno 85 RTG pluća. Takođe, urađeno je i 96 antigenskih testova. Dijagnostikovana je bronhopneumonija kod 20 pacijenata. U kovid bolnicama...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.