Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Nov.2020, 13:24

Novi Pazar: Preminuo pacijent iz Raške, na lečenju 118 zaraženih

U Opštoj bolnici u Novom Pazaru preminuo je jedan pacijent iz Raške od posledica izazvanih koronavirusom, saopštio je danas Štab za vanredne situacije.

Kako je saopšteno, pacijent je umro juče, a Novopazarska bolnica primila je 14 novozaraženih osoba, od kojih je sedam iz Raške, šest iz Novog Pazara i jedna iz Priboja. Istovremeno, na kućno lečenje je otpušteno 12 pacijenata.

Na Infektivnom >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << odeljenju trenutno se leči 36 pacijenata, na Grudnom 61, a u privremenoj bolnici Novopazarska banja 21 pacijent.

Od 118 hospitalizovanih 16 je na respiratorima i kiseoničkoj potpori.

U kovid ambulanti Doma zdravlja pregledana su 83 pacijenta od kojih se lekaru prvi put javilo 38, dok je za ostale to bio kontrolni pregled.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.