TRUDO U PROBLEMU: Kanađani ismevaju pretnje hapšenjem demonstranata! Izmileli na ulice sa crvenim kantama za benzin! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 09.Feb.2022, 22:45

TRUDO U PROBLEMU: Kanađani ismevaju pretnje hapšenjem demonstranata! Izmileli na ulice sa crvenim kantama za benzin! (VIDEO)

Konvoj slobode, kako su kamiondžije nazvale svoj protest u Kanadi protiv korona mera, okupio je veliki broj ne samo vozača kamiona već i građana koji ih podržavaju. Međutim, kako se čini, zategnuta retorika kanadskih vlasti protiv kamiondžija izvela je još više ljudi na ulice.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Protest kamiondžija protiv kovid-mera: Vanredno stanje u Otavi

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Feb.2022, 00:32

Kanadski premijer Džastin Trudo je rekao da protesti kamiondžija koji su paralisali glavni grad Otavu “moraju da budu obustavljeni”. On je naglasio da su Kanađani “šokirani i iskreno zgroženi” zbog ponašanja pojedinih demonstranata koje je, kako se navodi, uključivalo vandalizam i uvrede...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.