Svađa Rusa i Amerikanaca: #KosovojeSrbija

Izvor: Vesti-online.com, 07.Dec.2017, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svađa Rusa i Amerikanaca: #KosovojeSrbija

Na društvenoj mreži Tviter Ambasada Rusije je vodila polemiku sa Odborom za spoljnu politiku Predstavničkog doma Kongresa SAD o Kosovu, prenosi RTS.

Ambasada Rusije u Kanadi je, reagujući na "antiruske" izjave kosovskog predsednika Kosova Hašima Tačija tokom posete Otavi, na Tviteru "iskoristila priliku da sve podseti da je Kosovo Srbija", navode prištinski mediji.

Članovi Demokratske partije u Odboru >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za spoljnu politiku Predstavničkog doma američkog Kongresa su odgovorili na Tviteru da bi "želeli da iskoriste priliku da sve podsete da je "Kosovo nezavisno, a da je Krim Ukrajina".

Usledio je još jedan odgovor Ambasade Rusije, koja je Odboru, uz haštag #KosovoJeSrbija odgovorila: "Imate potpuno pogrešno razumevanje istorije."

After Mr. Thaci's recent visit to Ottawa and his anti-Russian comments to Canadian media we would like to take this opportunity to remind everyone that #KosovoisSerbia #KosovoJeSrbija pic.twitter.com/vmRHxAm2Yz— Russia in Canada (@RussianEmbassyC) December 4, 2017

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.