Ambasada Rusije u Kanadi: Kosovo je Srbija

Izvor: RTS, 07.Dec.2017, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ambasada Rusije u Kanadi: Kosovo je Srbija

Na društvenoj mreži "Tviter", Ambasada Rusije je vodila polemiku sa Odborom za spoljnu politiku Predstavničkog doma Kongresa SAD o Kosmetu.
Ambasada Rusije u Kanadi je, reagujući na "antiruske" izjave kosovskog predsednika Hašima Tačija tokom posete Otavi, na Tviteru >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << "iskoristila priliku da sve podseti da je Kosovo Srbija", navode prištinski mediji.

Članovi Demokratske partije u Odboru za spoljnu politiku Predstavničkog doma Američkog kongresa odgovorili su na Tviteru da bi "želeli da iskoriste priliku da sve podsete da je Kosovo nezavisno, a da je Krim Ukrajina".
Usledio je još jedan odgovor Ambasade Rusije koja je Odboru, uz haštag #KosovoJeSrbija odgovorila: "Imate potpuno pogrešno razumevanje istorije."

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ambasada Rusije u Kanadi: Kosovo je Srbija, ne poznajete istoriju

Izvor: Vostok.rs, 07.Dec.2017

Na društvenoj mreži "Tviter" Ambasada Rusije je vodila polemiku sa Odborom za spoljnu politiku Predstavničkog doma Kongresa SAD o Kosmetu.. . Ambasada Rusije u Kanadi je, reagujući na antiruska saopštenja ratnog zločinca i takozvanog kosovskog predsednika Hašima Tačija tokom posete Otavi,...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.