Štrajk javnog prevoza zbog penzionih reformi

Izvor: Večernje novosti, 13.Sep.2019, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štrajk javnog prevoza zbog penzionih reformi

Putnici javnog saobraćaja u Parizu danas se suočavaju sa problemima, jer su radnici tih preduzeća stupili u štrajk zbog planova o smanjenju beneficija u penzionom sistemu Putnici javnog saobraćaja u Parizu danas se suočavaju sa problemima, jer su radnici tih preduzeća stupili u štrajk zbog planova o smanjenju beneficija u penzionom >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << sistemu. Zatvoreno je deset od 16 pariskih stanica metroa i dve veće regionalne železničke linije, prenosi Rojters. Sindikati žele da štrajkom, za koji očekuju da će biti najveći u Parizu od 2007. godine, pošalju upozorenje predsedniku Emanuelu Makronu.PROČITAJTE JOŠ - PROTESTI ZBOG UKIDANjA RADNIH MESTA: Štrajk javnih službenika širom Francuske Vlada počinje jednu od najobimnijih reformi kojom će spojiti čak 42 različita penzijska sistema u samo jedan, zasnovan na bodovima.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Štrajk javnog prevoza u Parizu zbog penzionih reformi

Izvor: Radio 021, 13.Sep.2019

Građani Pariza koji koriste javni prevoz danas se suočavaju sa problemima, jer su radnici tih preduzeća stupili u štrajk zbog planova za promene u penzionom sistemu...Zatvoreno je 10 od 16 pariskih stanica metroa i dve veće regionalne železničke linije...Sindikati žele da štrajkom, za koji očekuju...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.