Izvor: Danas, 21.Mar.2023, 15:57

Šta je Dan različitih čarapa i gde će on u Beogradu biti obeležen

Povodom Svetskog dana osoba sa Daunovim sindromom danas, od 18 časova, biće održana svečana šetnja u Knez Mihailovoj ulici pod nazivom "Upoznajte hromozom ljubavi". U svetu se ovaj datum naziva još i "Dan različitih čarapa", kako bi se skrenula pažnja na različitost koju treba ravnopravno prihvatiti u društvu. Ljude sa Daunovim sindromom zovu još i "deca sunca".
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Modna revija osoba s Daunovim sindromom "Sa nama, ne za vas"

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Mar.2023, 13:27

BANJALUKA - Modna revija osoba s Daunovim sindromom pod nazivom „Sa nama, ne za nas“ biće održana danas, 22. marta u Tržnom centru „Delta Planet“ sa početkom u 18 časova, a povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba s Daunovim sindromom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.