SKANDAL U MAKEDONIJI Poslanik VMRO-DPMNE: Postavili su BOMBU u kući mojih roditelja

Izvor: Blic, 14.Maj.2017, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL U MAKEDONIJI Poslanik VMRO-DPMNE: Postavili su BOMBU u kući mojih roditelja

U roditeljskoj kući poslanika VMRO-DPMNE Antonija Milošoskog sinoć je bila postavljena bomba, zbog njegove, kako je napisao na svom Fejsbuk profilu, političke aktivnosti, javlja MIA.

- Posle izbora, kriminalno-političko podzemlje... je počelo zaista da postavlja bombe, opasne po život, svojim neistomišljenicima - napisao je Milošoski.

On je naveo da je sinoć oko 22:00 sat u selu Ižište, ekipa makedonskog Ministarstva unutrašnjih poslova uspešno demontirala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bombu postavljenu na zadnja vrata kuće njegovog oca, koja je, kako je naveo, kukavički postavljena sa ciljem da ubije njega ili rani njegove roditelje.

Javni tužilac, istražna ekipa policijske stanice Makedonski Brod i ekipa odeljenja za antiterorističku zaštitu izvršili su uviĐaj na licu mesta.

Socijaldemokratski savez Makedonije (SDSM) je osudio incident i zatražio od makedonskog Ministarstva unutrašnjih poslova da brzo rasvetli slučaj.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Demontirana bomba ispred kuće roditelja poslanika VMRO-DPMNE

Izvor: N1 televizija, 14.Maj.2017

Na vrata kuće roditelja poslanika VMRO-DPMNE Antonija Milošoskog bila je postavljena bomba koju je demontirala ekipa Ministarstva unutrašnjih poslova Makedonije...Milošoski je naveo da je bomba u subotu uveče oko 22 časa uspešno deaktivirana sa zadnjih vrata kuće njegovog oca u selu Ižište,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.