Izvor: Nezavisne Novine, 25.Apr.2011, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađena Božja čestica?!

Naučnici koji rade na Velikom hadronskom kolajderu (Large Hadron Collider - LHC) su, prema zasad nepotvrđenim vijestima, uspjeli da pronađu tzv. Božju česticu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkrivena "Božja čestica"?

Izvor: Vesti-online.com, 25.Apr.2011

Naučnici koji rade na Velikom hadronskom akceleratoru (Large Hadron Collider - LHC) su, prema zasad nepotvrđenim vestima, uspeli da pronađu tzv. Božju česticu...U internom izveštaju, koji je procurio u javnost, navodi se da je jedan od detektora akceleratora Evropskog centra za nuklearna istraživanja...

Nastavak na Vesti-online.com...

Pronađena "Božja čestica"?

Izvor: Šumadija Press, 26.Apr.2011, 12:05

Naučnici koji rade na Velikom hadronskom kolajderu su, prema zasad nepotvrđenim vestima, uspeli da pronađu tzv. Božju česticu.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.