Pao boing 707

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jan.2019, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pao "boing 707"

U padu iranskog teretnog vojnog aviona "Boing 707", jutros zapadno od Teherana, poginulo 15 ljudi, od ukupno 16 ‚ koliko ih se nalazilo u letelici.

Preživeo je jedan inženjer koji je zbrinut u bolnici, navela je iranska vojska, prenosi poluzvanična agencija Fars, a potom i agencija Rojters.

"Boing 707" prevozio je meso iz Biškeka u Kirgistanu, a nesreća se dogodila prilikom prinudnog sletanja zbog loših vremenskih uslova na aerodrom Fat, nedaleko od iranskog grada >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Karadža, zapadno od Teherana.

Prethodno je Raša tudej prenela da je u letelici bilo 10 članova posade i da je avion pao na ogradu pokraj piste. Agencija Fars je na društvene mreže postavila slike mesta nesreće.

Mediji prenose i da se avion odmah po padu zapalio i da su spasilački timovi poslati na lokaciju pada.



‌ pic.twitter.com/5jXaevNmjO—(@FarsNews_Agency) 14. јануар 2019.

Kako prenosi Raša tudej, "boing" je poleteo iz Biškeka u Kirgistanu, noseći teret i 10 članova posade. Novinska agencija Fars izvestila je da se letelica promašila pistu i srušila se na ogradu.

Ta agencija na društvene mreže postavila je slike mesta nesreće.

pic.twitter.com/ce1VxdRMQ5 — خبرگزاری فارس (@FarsNews_Agency) 14. јануар 2019.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pao teretni "boing 707", preživeo samo jedan (VIDEO)

Izvor: Mondo, 14.Jan.2019

Iranski vojni teretni avion "boing 707" srušio se zapadno od Teherana usled lošeg vremena. Poginulo petnaest od šesnaest članova posade...Foto: Screenshot/Youtube/Inside The Net..Iranska vojska saopštila je da je avion koji se srušio u provinciji Alborz bio iranski i vojni i da je poginulo 15 od...

Nastavak na Mondo...

PAO „BOING 707“: Avion prinudno sleteo, poginulo 15 osoba (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 14.Jan.2019

Preživeo je inženjer koji je zbrinut u bolnici, navela je vojska U padu iranskog teretnog vojnog aviona "Boing 707", u ponedeljak ujutru zapadno od Teherana, poginulo je 15 ljudi, od ukupno 16 u letelici, saopštila je iranska vojska. Preživeo je inženjer koji je zbrinut u bolnici,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.