Nemačka: Povređeno 17 đaka

Izvor: B92, 18.Nov.2013, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemačka: Povređeno 17 đaka

Berlin -- Najmanje 17 đaka povređeno je u saobraćajnom udesu kod mesta Fehta na severu Nemačke, kada je vozač autobusa u kom je bilo 100 dece, udario u drvo.

Deca su, navode mediji, uglavnom, lakše povređena, a brojna kola hitne pomoći, policije i vatrogasaca se nalaze na mestu udesa. Vozilo je na strani suvozača teško oštećeno.

Na mestu nesreće je podignut i šator sa medicinskom opremom, a bolnice iz okruženja su stavile svoje kapacitete na raspolaganje, računajući, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pri tom, sa većim brojem povređenih.

Mediji prenose da su povređena deca smeštena odmah u bolnice, dok su druga preventivno medicinski pregledana i navode da je drvo, izgleda, sprečilo da se autobus potpuno prevrne.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najmanje 17 đaka povređeno u udesu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Nov.2013

Najmanje 17 đaka povređeno je danas u saobraćajnom udesu kod mesta Fehta na severu Nemačke, kada je vozač autobusa, iz za sada nepoznatih razloga, skrenuo u desno i udario u drvo, prenose nemački mediji, navodeći da je u zglobnom autobusu bilo oko 100 dece.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

NEMAČKA: 17 đaka povređeno u saobraćajnoj nesreći

Izvor: Telegraf.rs, 18.Nov.2013

Deca su uglavnom lakše povređena, a brojna kola Hitne pomoći, policije i vatrogasaca se nalaze na mestu udesa kod mesta Fehta na severu zemlje

Nastavak na Telegraf.rs...

NEMAČKA: Autobus sa 100 đaka udario u drvo

Izvor: Kurir, 18.Nov.2013

Lakše je povređeno 17 učenika, a brojna kola hitne pomoći, policije i vatrogasaca su na mestu udesa..BERLIN - Najmanje 17 đaka povređeno je u saobraćajnom udesu kod mesta Fehta na severu Nemačke, kada je vozač autobusa u kom je bilo stotinu đaka, udario u drvo...Deca su, navode mediji, uglavnom,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.