NEMAČKA: Autobus sa 100 đaka udario u drvo

Izvor: Kurir, 18.Nov.2013, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMAČKA: Autobus sa 100 đaka udario u drvo

Lakše je povređeno 17 učenika, a brojna kola hitne pomoći, policije i vatrogasaca su na mestu udesa

BERLIN - Najmanje 17 đaka povređeno je u saobraćajnom udesu kod mesta Fehta na severu Nemačke, kada je vozač autobusa u kom je bilo stotinu đaka, udario u drvo.

Deca su, navode mediji, uglavnom, lakše povređena, a brojna kola hitne pomoći, policije i vatrogasaca se nalaze na mestu udesa. Vozilo je na strani suvozača teško oštećeno. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Na mestu nesreće je podignut i šator sa medicinskom opremom, a bolnice iz okruženja su stavile svoje kapacitete na raspolaganje, računajući, pri tom, sa većim brojem povređenih.

Mediji prenose da su povređena deca smeštena odmah u bolnice, dok su druga preventivno medicinski pregledana i navode da je drvo, izgleda, sprečilo da se autobus potpuno prevrne.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.