Napadnuta američka služba bezbednosti, jedna osoba poginula

Izvor: Vesti-online.com, 30.Mar.2015, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadnuta američka služba bezbednosti, jedna osoba poginula

U incidentu u kome je vozilo probilo kapiju i sigurnosne rampe na ulazu u štab američke Nacionalne bezbednosne agencije (NSA) u Fort Midu u državi Merilend ispaljeno je više hitaca iz vatrenog oružja, pri čemu je jedna osoba poginula a dve su ranjene, prenose američki mediji.

Incident se dogodio pošto je jedno vozilo pokušalo da prođe kroz kapiju objekta. Policija je otvorila vatru na automobil tipa SUV, jedna osoba je teže, a druga lakše povređena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Predstavinci okruga izjavili su da ne mogu davati informacije, jer se incident dogodio na imanju NSA, koja je odmah preuzela istragu.

Izveštači navode da su mogli da vide lekare hitne pomoći kako zbrinjavaju povređene i uniformisani čovek koga su uneli u kola hitne pomoći.

#BREAKINGNEWS officer involved crash/shooting #FortMeade appears at least one fatality #breaking pic.twitter.com/tBqM5ZOZjL— Brad Freitas (@NewsChopperBrad) March 30, 2015

Identitet ubijene i druge povređene osobe još uvek nije otkriven, kao ni motiv napada na jednu od glavnih bezbednosnih službi Sjedinjenih Država.

Policija je blokirala sve puteve koji vode u Fort Mid, a prema rečima medija, veliki broj plicajaca nalazi se na licu mesta. FBI je sproveo opsežnu istragu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.