Izvor: Blic, 19.Jan.2020, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koliko je teško kupiti oružje na hrvatskom crnom tržištu? “Posle 48 sati u gepeku smo imali KRAGUJEVAČKU VERZIJU KALAŠNJIKOVA"

Nakon što je Filip Zavadlav prošlog vikenda u Splitu ubio tri osobe iz automatske puške, novinari zagrebačkog "Jutarnjeg lista" istražovali su da li je moguće nabaviti automatsku pušku "kalašnjikov" (AK 47) na crnom tržištu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koliko brzo možete da nabavite kalašnjikov? U Hrvatskoj za dva dana i 600 evra

Izvor: Večernje novosti, 19.Jan.2020

Nakon što je Filip Zavadlav prošlog vikenda u Splitu ubio tri osobe iz automatske puške, novinari zagrebačkog "Jutarnjeg lista" istražovali su da li je moguće nabaviti automatsku pušku "kalašnjikov" na crnom tržištu Nakon što je Filip Zavadlav prošlog vikenda u Splitu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.