Josipoviću žao što Tadić ne dolazi

Izvor: B92, Beta, 15.Feb.2010, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Josipoviću žao što Tadić ne dolazi

Zagreb -- Novoizabrani predsednik Hrvatske Ivo Josipović ponovio je da mu je žao što predsednik Srbije Boris Tadić neće prisustvovati njegovoj inauguraciji 18. februara.

Josipović je agenciji Asošijeted pres (AP) rekao da je pružio ruku Srbiji i da se nadao da će je Tadić prihvatiti. Predsednik Srbije Boris Tadić još ranije je sapštio da neće prisustvovati inauguraciji novog hrvatskog predsednika, ukoliko bude prisutan predsednik Kosova Fatmir Sejdiju koji je u međuvremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << potvrdio da dolazi u Zagreb.

Josipović je za AP danas rekao da kao predsendik Hrvatske namerava da iskoreni korupciju koja je postala "način života" u zemlji i obećao da će ubrzati reforme i Hrvatsku učiniti članicom EU do 2012. godine.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Josipović ponovio da mu je žao što Tadić ne dolazi

Izvor: EMportal, 15.Feb.2010

Novoizabrani predsednik Hrvatske Ivo Josipović ponovio je danas da mu je žao što predsednik Srbije Boris Tadić neće prisustvovati njegovoj inauguraciji 18. februara u Zagrebu.

Nastavak na EMportal...

Josipoviću žao što Tadić ne dolazi na inauguraciiju

Izvor: SrbijaNet.rs, 15.Feb.2010

Novi predsednik Hrvatske Ivo Josipović danas je ponovio da mu je žao što predsednik Srbije Boris Tadiće neće doći u Zagreb na njegovu inauguraciju 18. februara. Josipović je rekao Asošiejtid presu da je "pružio ruku" Srbiji i da se nadao da će

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Josipović: Pružio sam ruku Srbiji

Izvor: Vesti-online.com, 15.Feb.2010

Novi predsednik Hrvatske Ivo Josipovih danas je ponovio da mu je žao što predsednik Srbije Boris Tadiće neće doći u Zagreb na njegovu inauguraciju 18. februara...Josipović je rekao Asošiejtid presu da je "pružio ruku" Srbiji i da se nadao da će je Tadić prihvatiti...Kabinet predsednika Srbije...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.